Manteniment clavegueramalcantarillado mantenimiento

El manteniment del clavegueram és fonamental per a qualsevol ciutat

El clavegueram és indispensable per a la gestió i el tractament de les aigües. Per aquesta raó, és necessari invertir en tasques pel seu manteniment i neteja perquè el funcionament sigui sempre òptim. De fet, la deterioració del sistema de clavegueram d’una ciutat pot provocar desagradables olors, que podrien arribar a afectar fins i tot als habitatges particulars.

El sistema de clavegueram no és cosa nova

Van ser els romans els qui ho van implantar amb èxit entorn de l’any 600 a.c. Segons sembla, l’emperador Luci Tarquino Prisco no suportava l’olor dels carrers de Roma, per la qual cosa va ordenar inventar un sistema que permetés depurar les aigües de la ciutat contribuint així a la higiene d’aquesta.

I encara que les instal·lacions han millorat des de llavors, a les xarxes de clavegueram se segueixen acumulant residus que poden generar problemes com a inundacions sortides d’aigües residuals. Amb un correcte manteniment, podrem evitar desastres que, a més de desagradables, poden arribar a tenir un cost econòmic de reparació molt elevat.

Per aquest motiu, en Netjet® oferim un servei integral de manteniment de clavegueram que inclou:

  • Inspecció i neteja de canonades
  • Detecció d’incidències (fuites, enfonsaments, trencaments, obturacions…)
  • Reparació de desperfectes.

I tot això en mans del nostre equip de professionals i amb l’ús de la millor tecnologia especialitzada per a un treball ràpid, eficaç econòmic.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Post comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.