Fresado mecánico de tuberías

Netjet® sistema de fresat mecànic de canonadesamb màquina rotativa acoblable a diferents diàmetres.

 

Quan existeix la necessitat de realitzar la reparació dins d’una canonada i la necessitat de superar corbes amb gran capacitat de retirar tot tipus d’incrustacions, disposem de sistemes de reparació de canonades puntuals, per a diàmetres compresos entre els 10 i els 120 cm.

Netjet® ofereix una línia completa de màquines i eines mecàniques de rehabilitació interior de les canonades sense rasa de drenatge. Utilitzant una varietat de mides de cub tallador, quan es combina amb una màquina de fresat podem reincorporar laterals de servei CIPP amb diàmetres entre 1 1/4 “i 8”. Disponible per a tubs de plàstic  per obrir una canonada revestida de forma ràpida sense danyar l’original de la canonada. Incorpora sistema de tallador de ferro fos i pipa d’argila, es desplaça 90° corbes i transicions de diàmetre sense esforç. El Fresat mecànic de canonades és una alternativa molt econòmica per a la tecnologia de robots. Dóna forma precisa i sense obertures danys accidentals a la canonada original de ferro fos.

Les màquines de fresat són la font d’energia segura, preferit per al sistema de tall lateral. Duradora amb un marc d’alumini lleuger, les unitats d’accionament estan disponibles en tres mides convenients i de fàcil transport.

Quan es combina amb l’original de mòlta, mòlta de la cadena o talladors de ciclons les unitats d’accionament, el sistema proporciona una potent solució per a la neteja i canonades d’arrelament.

Trieu el tallador, seleccioni el seu cub i connecta una unitat d’accionament i començar la neteja i a reinstaurar les connexions amb el sistema de tall de fresat mecànic de canonades.

Fresado mecánico de tuberíasFresado mecánico de tuberíasFresado mecánico de tuberíasFresado mecánico de tuberíasFresado mecánico de tuberías