Desatascos Barcelona

Netjet® posa a la teva disposició un model de negoci fonamentat en la qualitat del servei i la satisfacció del client. T’oferim la nostra experiència en el sector.

Busquem emprenedors que coneguin professionalment el sector. Nosaltres aportem els equips, l’experiència, el coneixement, la gestió del negoci i els clients a nivell nacional.

En aquest sentit, hem dissenyat vehicles de petites dimensions equipats amb l’última tecnologia que ofereixen versatilitat i màximes prestacions, per realitzar serveis de desembussos, neteja de canonades, inspecció de clavegueram i baixants, reparació de canalitzacions, etc.

Des de la central de NetJet et recolzem tant en l’engegada com en el desenvolupament del negoci, gràcies a l’ajuda de professionals especialitzats en la gestió tècnica i comercial. Centralitzem a nivell nacional el contact-center, la facturació, el màrqueting i els grans comptes de clients.

No deixis passar l’oportunitat d’obrir un negoci rendible i sostenible en el temps. Es tracta d’una aposta de futur segura.

Si estàs interessat, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

    D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de NETJET S.L.U. amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació de caràcter publicitari o promocional relacionada, que pugui ser del seu interès, per correu electrònic.