POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), la seva normativa de desenvolupament, i la LSSICE 34/2002, d’11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, informem que les dades facilitades de forma voluntària en qualsevol formulari d’aquesta Web, formaran part d’un fitxer responsabilitat de NETJET CLEAN, SL., amb NIF B43966548 amb la finalitat d’atendre les consultes, sol·licituds d’informació o de contacte dels usuaris del Portal, i d’informar-li sobre els productes de NETJET CLEAN, SL., que siguin del seu interès.

Així mateix, en el cas que qualsevol usuari se subscrigui voluntàriament per rebre la NEWSLETTER de NETJET CLEAN, SL. les seves dades s’inclouran en un altre fitxer titularitat de NETJET CLEAN, SL, amb la finalitat de gestionar la seva subscripció a la nostra Newsletter.

Sempre que un Usuari faciliti una adreça de correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica, l’Usuari expressament accepta i autoritza que dita mitjana sigui utilitzat preferentment com a canal de comunicació.

Així mateix, si no desitgen seguir rebent comunicacions comercials hauran de notificar-ho a la següent adreça de correu electrònic info@netjet.es

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de la nostra companyia, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de les dades facilitades per l’usuari, on s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD.

Els Usuaris garanteixen que les seves dades personals aportades són veritables, exactes, complets i actualitzats, sent els Usuaris els únics responsables de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar-se com a conseqüència de l’incompliment de tal obligació. En el cas que les dades aportades per un Usuari pertanyessin a un tercer diferent de qui facilita les dades, l’Usuari haurà d’informar al tercer dels aspectes continguts en aquesta Política de Privadesa i obtenir la seva autorització per facilitar les seves dades al Titular.

Els titulars de les dades podran exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dirigint-se per escrit a info@netjet.es